Aktiviteetit

Oulu Safaris kattavasta valikoimasta löytyy aktiviteetteja ryhmille ympäri vuoden. Tekeekö mielesi vesille vai onko tarvetta leikkimieliselle kisailulle? Onko vieraita tulossa ja haluat esitellä kauneinta Oulua tai pohjoista ulottuvuutta?

Tiimikisat, revontuliretket, jäätynyt meri, lumeveistoa, Oulujokisuisto meloen aina merelle saakka, tervaveneretket soutaen, Joposafari maisemareiteillä ja paljon muuta! Anna meidän johdattaa ryhmäsi ikimuistoisiin elämyksiin ja järjestää hauskimmat virkistyspäivät ja asiakastilaisuudet ammattitaidolla.

Oulu Safariksen aktiviteetit soveltuvat ryhmille 10 hengestä ylöspäin ja osa aktiviteeteista on toteutettavissa jopa satojen henkilöiden tilaisuuksiin. Toteutettavat ohjelmat ja ajankohdat löytyvät valikosta alla.

Ole yhteydessä ryhmämyyntiin sales@oulusafaris.com ja varaa omasi!

Ympärivuoden toteutettavat aktiviteetit

Suomikisat perinteitä kunnioittaen

Viisiottelu, iloista yhdessäoloa ja yhteispeliä, tiukkaa kilpailua huumorin pilke silmäkulmassa. Lajeina perinteiset suomalaiset lajit: tikanheitto, saappaanheitto, ritsalla ammunta ja hevosenkengän heitto.

Toteutusaika ympäri vuoden

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Tiimitaitokisa

Tiimitaitokisa kutsuu leikkimieliseen kilpailuun. Tämä ohjelma on suunniteltu tiimityötä tukevaksi ja vaatii jokaisen tiimin jäsenen osallistumista tehtävien onnistumiseksi. Tehtävinä suon ylitys, "samoissa housuissa", solmu sekä "lentävä hollantilainen" - tämän enempää ei tehtävistä paljasteta jännityksen säilyttämiseksi!

Toteutusaika ympäri vuoden

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Pohjolan valkeat avaimet -kaupunkisuunnistus

Ota tilaisuudesta kiinni ja anna oppaiden johdattaa joukko Oulun tapulikaupungin sokkeloihin.


Reitin varrella on monenmoista ongelmaa ja tehtävää, joita ratkotaan joukkueittain etenemällä rastilta rastille.

Suunnistuksen jälkeen oppaat selvittävät voittajajoukkueen, joka palkitaan!

Toteutusaika ympäri vuoden

Klikkaa tarkempi kuvaus>>

Hietasaarisuunnistus - seikkailua luonnonhelmassa

Ota tilaisuudesta kiinni ja anna oppaiden johdattaa joukkonne Hietasaaren huvilamiljöön saloihin.

Suunnistuksessa edetään joukkueittain upeissa Hietasaaren maisemissa ja rasteilla on ratkottavana visainen pulma.

Suunnistuksen jälkeen oppaat selvittävät voittajajoukkueen, joka palkitaan!

Toteutusaika ympäri vuoden

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Pirtutrokarin peruskurssi

Tervetuloa pirtun kiehtovaan maailmaan! Oulu Safarit on luonut uudenlaisen tavan tutustua kunniakkaaseen lähihistoriaamme. Kysymyksessä on "learning by doing" -tyyppinen erittäin leikkimielinen kisa. Vieraat kilpailevat joukkueittain pirtun trokaukseen liittyvien tehtävien parissa. Tehtävät tempaavat mukaansa - välillä perässä on eestiläiset kauppamiehet, välillä tullimiehet - ja hukkuupa puteli suonsilmäkkeeseenkin.

Toteutusaika ympäri vuoden

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Professorin pulma- aivojen Cooper -testi (sisäohjelma)

Tämä ohjelmapalvelu on matemaattisia leikki- ja päättelytehtäviä sisältävä kisa. Oikea insinöörin unelma ja aivojen Cooper -testi! Ryhmät jaetaan matemaattisesti sopivankokoisiksi ja kisa voi alkaa.

Kisa alkaa palikkatestillä - eikä olekaan mikään työvoimatoimistosta tuttu testi... Entäs geometria, tuo matematiikan kukkanen, joka on osallisena logiikkatestissä, jonka ratkaisu on aivan edessänne, mutta...

Toteutusaika ympäri vuoden

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Sisäiset sankarit (sisäohjelma)

Tämä ohjelmapalvelu on sisätiloissa toteutettava leikkimielinen kisa. Tässä kisassa pärjätään nokkeluudella, tasapainolla ja nopeilla hoksottimilla. Sisäisissä sankareissa on useita eri lajeja, esim. linko, tulitikun heitto, nopeustesteri, labyrintti.... Lajit valitaan tilan mukaan. Paras palkitaan!

Kisailu voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa tai kokoustiloissa tms.

Toteutusaika ympäri vuoden

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

"Virman päällikkö" (sisäohjelma)

Tässä kisassa testataan monilahjakkuudet, jotka hallitsevat useamman lajin. Kisassa on lajeina useampia eri taitoja vaativia tehtäviä, mm. siemenkisa, lämäri, sulkis ja tervaralli. Testaa, kuka on "virman päällikkö"! Paras palkitaan!

Toteutusaika ympäri vuoden

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Kesäaktiviteetit

Tervaveneretki - tervanpolttajien jalanjäljillä

Joen laineilla matkaansa ovat tehneet niin tervansoutajat kuin tukkilaisetkin. Vesistö toimi talouselämän verisuonena. Sitä kautta kauppatavara kulki maailman turuille. Lohenpyytäjät kautta Euroopan tulivat koskille nautiskelemaan.

Oulu Safarit vie sinut retkelle Oulujoelle tervaveneillään. Parhaiten jokimiljööseen  ja Oulun historiaan tutustuukin veneestä käsin.

Toteutusaika toukokuu - syyskuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Ryhmäralli

Mitä kaikkea saakaan aikaan salaojaputkesta, puutarhaletkusta, kottikärryistä, pölkyistä, ämpäreistä ja kangaspaloista... Tässä ohjelmassa lajeina ovat: Läspy, Pallosokkelo, Kulkuväline, Vesikärryviesti sekä Kottikärrypölkky. Tämän enempää lajeista ei sitten paljastetakaan jännityksen säilyttämiseksi.

Toteutusaika touko-lokakuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Hunters - metsästäjien metsästäjä

Metsästyshistoriaa parhaimmillaan! Kuka on metsästäjien metsästäjä, suuri pyyntimies ja metsänviljan korjaaja? Hunters-ohjelma sisältää erilaisia metsästystapoja vuosien varrelta. Mukana on mm. ritsa-ammunta, jousiammunta, puhallusputki, ilma-aseammunta. Ohjelma on erittäin mukaansatempaava ja sopii kaikille ryhmille.

Toteutusaika toukokuu-lokakuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Suvikarkelot - kesän ykkösjuttu!

Suvikarkelot alkaa riemullisella lakanalentiksellä. Jokainen osallistuja on tärkeässä asemassa, sillä menestystä tulee vain yhteispelillä. Cup-muotoisen pelin jälkeen hauskanpito jatkuu edelleen ryhmittäin.

Ohjelmakokonaisuus on yhtenäinen ja mukaansatempaava. Mielekkään ohjelman jälkeen oppaamme palkitsevat nokkelimman ryhmän

Toteutusaika toukokuu - lokakuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Liitokiekkogolf

Tuo ryhmäsi Oulu Safarien liitokiekkogolfin pariin. Välittömät seuraukset ovat kauniin punaiset posket, voimakas suupielien ylöspäin nouseminen, piristyminen sekä aistien herkistyminen.

 Liitokiekkogolf on frisbeen heittoa golfin säännöin, taitoa vaativan "radan" läpi. Voittajalle kertyy mahdol­lisimman vähän pisteitä.

Toteutusaika toukokuu - lokakuu 

Talviaktiviteetit

Mestareiden matsi

Tervetuloa Mestareiden matsiin kisailemaan. Kuka tekee hattutempun Lämärikisassa? Kenen rengas luistaa parhaiten? Ketä vedetään perässä ja kenen pallo osuu tarkimmin?

Kisassa on viisi vauhdikasta lajia, jossa vaaditaan tarkkuutta, yhteistyötä sekä reipasta mieltä.

Toteutusaika tammikuu - huhtikuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Titaanien taisto

Leikkimielinen kisa, joka vetää ryhmäsi mukaan talviseen hauskanpitoon. Hymy on herkässä ja punaiset posket taattu. Tiedätkö, mitä kaikkea kivaa lumessa voikaan tehdä? Mitä mielenkiintoisimmat tehtävät odottavat, mukana ainakin lumikenkäviesti, hiihtokisa ja hukataanpa hemmokin välissä!

Toteutusaika tammikuu - huhtikuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Adventure on ice- täyttä talvista toimintaa meren jäällä.

Voiko meri ihan oikeasti jäätyä? Siis ihan pohjaanko asti? Tervetuloa tutustumaan, millainen elämys on tekeminen ja kokeminen "veden kannella". Tämä ohjelma on suunniteltu vieraille, joille meren jäätyminen on uskomaton juttu!

Toteutusaika tammikuu- maaliskuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >> 

Ihmiscurling

Tervetuloa pelamaan hieman erilaista curlingia. Tässä curlingissa pelataan tiimeittäin ja "kivenä" on oma joukkueen jäsen toisten lakaistessa tietä kohti kehän keskipistettä. Kivenä toimivat isot renkaat, joissa yksi joukkueen jäsen liukuu jääkenttää pitkin.

Toteutusaika tammikuu - huhtikuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Lumeveistoa aloittelijoille

Ole oman elämäsi taiteilija ja tule lumenveistokurssille. Ryhmä jaetaan joukkueisiin ja joukkueille annetaan tarvittavat työkalut. 

Veistokset arvostellaan ja paras joukkue palkitaan.

Toteutusaika joulukuu - maaliskuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >> 

Perinteinen pilkkiretki

Ice fishing? What is it? Nyt on mahdollista käydä pilkkimässä ihan Oulun edustalla tai vähän kauempana lähivesillä. Varsinkin ulkomaalaisille tämä eksoottinen kalastusmuoto on mieleen. Reppu selkään ja matkaan!

Am I really on ice? Kaira tänne! Eihän tässä ole kuin 70 senttiä jäätä! Alkuverryttelyksi muutama kairanreikä, mato koukkuun ja kalaonnea. 

Toteutusaika tammikuu - maaliskuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Lumikenkäretki

Lumikenkäsafarit ovat yhdessäoloa ja liikkumista parhaimmillaan. Koe elämys, joka hakee vertaistaan. Hyvien varusteiden ja taitavien oppaidemme johdolla pääset lumikenkäkävelyn maailmaan nopeasti. Huomaat, miten voit kulkea pehmeälläkin hangella vaivattomasti.

Toteutusaika tammikuu - huhtikuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Bothnic Sea Battle

Bothnic Sea Battle on täyttä toimintaa meren jäällä! Talvisen toimintapäivän aikana pääsee nauttimaan monipuolisista lumiaktiviteeteista: lajeina ovat taitorata potkukelkalla, lumikenkäily, luutapallo, lämäri, kolmisuksihiihto, ihmiscurling sekä tarkkuuskisa.

Toteutusaika tammikuu - maaliskuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>

Winter fun & afterit Nallikarin Talvikylässä

Nyt on hauskaa! Nallikarin Talvikylä valjastetaan ryhmälle ihan omaan hubaan! Ensin kisaillaan talvisten aktiviteettien parissa ja sitten biletetään oikessa Village Afterissa!

Nallikarin talvikylän Winter Fun -ohjelmassa kisaillaan neljässä lajissa: ihmiscurling, lämärikisa, liukurikisa sekä potkuriviesti. Vaikka lajit kuulostavatkin tutuilta, niin eipä mennäkään kaikissa ihan perinteiseen malliin...  

Toteutusaika helmikuu - maaliskuu

Klikkaa tarkempi kuvaus >>