Elämykset Oulun alueella 

Oulu Safaris on yritys unohtumattomien elämysten takana.

Safareita ammattitaidolla jo vuodesta 1989

Oulu Safariksella on pitkä historia elämysten tuottajana Oulun seudulla. Meidän tuottamat ohjelmapalvelut ovat ne alueen suosituimmat ja valikoimastamme löytyy tiimikisojen lisäksi elämyksiä myös ulkomaalaisille vieraille.

Talvella toteutamme ohjelmia mm. Nallikarissa meren jäällä sekä Nallikarin talvikylässä. Retket jäälle, lumenveisto ja lumikenkäretket ovat talven suosituimpia ohjelmia.

Kesällä soudetaan Tervasoutajien tapaan joella tai tiimikisaillaan Oulun lähialueilla.

Toteutamme erilaisia tiimikisoja ympäri vuoden. Kaupunkisuunnistus, Hietasaarisuunnistus ja lukuisat muut tiimikisat ovat yritysten suosikkiohjelmia vuoden ajasta riippumatta. Osa tiimikisoista voidaan toteuttaa myös Oulun seudulla.

Vauhtipuisto ja Nallikarin Talvikylä ovat osa toimintaamme. Erilaiset perhepäivät, yritysten tai yhteisöjen tilaisuudet onnistuvat molemmissa kohteissa.

Ammattitaitoiset oppaamme johdattavat sinut turvallisesti seikkailuun olipa kyse pienemmästä ryhmästä tai satojen henkilöiden tilaisuuksista. Kaikki ohjelmiin tarvittavat välineet löytyvät meiltä ja järjestelyt ovat aina priimaa.

Tervetuloa seikkailuihin - me pidämme asiakkaistamme hyvää huolta!

Kalle