Ryhmät

Aktiviteetteja yli 10 hengen ryhmille ympäri vuoden.

Oulu Safaris kattavasta valikoimasta löytyy aktiviteetteja ryhmille ympäri vuoden. Tekeekö mielesi vesille vai onko tarvetta leikkimieliselle kisailulle? Onko vieraita tulossa ja haluat esitellä kauneinta Oulua tai pohjoista ulottuvuutta?

Tiimikisat, revontuliretket, jäätynyt meri, Oulujokisuisto meloen aina merelle saakka, Oulujoki soutaen, Talvikylä Nallikarissa, Joposafari maisemareiteillä ja paljon muuta! Anna meidän johdattaa ryhmäsi ikimuistoisiin elämyksiin ja järjestää hauskimmat virkistyspäivät ja asiakastilaisuudet ammattitaidolla.

Oulu Safariksen aktiviteetit soveltuvat ryhmille 10 hengestä ylöspäin ja osa aktiviteeteista on toteutettavissa jopa satojen henkilöiden tilaisuuksiin.  Tutustu valikoimaan täältä>>

Talvikylä ryhmille

Nallikarissa sijaitseva Talvikylä on avoinna helmikuusta maaliskuun loppuun. Talvikylä on oivallinen paikka erilaisten ryhmien, kuten yrityksien ja yhteisöiden perhepäiviin sekä päiväkoti- ja koululaisryhmien sekä ulkomaalaisten ryhmien vierailukohteeksi!

Yritykset ja yhteisöt - tervetuloa Talvikylään

Oulu Safaris suunnittelee ja toteuttaa yrityksille, yhteisöille ja ryhmille erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia avaimet käteen -periaatteella myös Talvikylässä. Erilaiset valmiiksi mietityt aktiviteetit Talvikylässä sopivat ryhmille ja halutessanne voidaan toteuttaa vaikka after safari!

Talvikylä aktiviteetteineen voidaan valjastaa myös yritysten omiin tilaisuuksiin sopimuksen mukaan, esimerkiksi asiakastilaisuudet, henkilöstön virkistyspäivät, perhepäivät, promootiot tms. Talvikylään on yhdistettävissä vaikka retki meren jäälle. 

Talvikylä on oivallinen ympäristö ryhmien virkistyspäiviin ja työhyvinvointiin. Erilaiset tiimikisat ja talviset seikkailut raikkaassa ulkoilmassa lumisissa maisemissa on mukavaa yhteistä tekemistä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään sopiva vaihtoehto >>